Home » Cadeau´s

Verjaardagen, feestdagen, huwelijk of gewoon omdat je niet met lege handen aan wilt komen. Genoeg momenten om een cadeau te geven, maar wat?
Uit ervaring weten wij dat veel mensen van lekker eten houden, dus waarom geen pasta cadeau geven. Zeker met de pasta van Pastificio Dei Campi heb je een prachtcadeau. De doos is al een bezienswaardigheid op zich, en ook de inhoud is om te genieten.

Cadeau Pasta Lunga
€27,95

Met dit cadeau geef je vijf verschillende soorten 'lange' pasta cadeau. Mafaldine, Fettuce, Linguine, Bucatini en de bekende Spaghetti. 

Cadeau Pasta di Gragnano Duetto
€17,50

Pastificio Dei Campi heeft ook aan de kleine huishoudens gedacht en speciaal voor hen het doosje 'duetto' op de markt gebracht. Hierin zit 250 gram pasta.

Cadeau Pasta di Gragnano
€ 27,95

Met dit cadeau geef je de wat onbekendere korte pastasoorten zoals Trofie, Penne lisce. Penne rigate en Fusilli zijn al wel wat bekender in Nederland. Als lange pasta hebben we hier de Bucatini bijgevoegd.

Cadeau Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
€11,50

Dit traditionele Italiaanse recept heeft iedereen wel eens bij de Italiaan gegeten. Geef hem nu cadeau, zodat heerlijk thuis gegeten kan worden.
Het receptenkaartje doen we erbij, zodat ze precies weten hoe het klaargemaakt moet worden.